Kunderne begynder at besøge Meny i Kibæk, når butikken åbner kl. 8.00, men aktiviteterne starter længe før.
Det var netop aktiviteter som disse, der var i fokus, da Kibæk Fotoklub leverede billeder til Ugepostens billed-artikel “Døgnet rundt”. Alle de aktiviteter rundt omkring i byen, som får oplevelsen som kunde eller bruger til at blive rigtig god. Alt det, som sker, mens de fleste sover. Eller som sker bag facaden.
Ved du måske, hvad der sker med flaskerne, du ser forsvinde ind i flaskeautomaten?
Kl. 06.15. Slagtermester Bo skærer kød og fylder køledisken mens Tina i delikatessen går i gang med at smøre smørrebrød – 40 stk først på ugen og så mere og mere hen mod weekenden. Alt skal være klar i butikken før kunderne kommer.
Kl. 09.18. Personalet samles hver dag til morgenkaffe og information om, hvordan det er gået i de enkelte butiksområder og hvilke aktiviteter der skal igangsættes.
Kl. 09.30. Butiksbestyrer Henrik modtager coronabestillinger (bestilling af varer til udbringning til udsatte borgere). Bestillinger modtaget før kl. 10, bliver bragt ud samme dag.
Kl. 16.30. Anders sørger for, at flaskeautomaten kører, og sætter flasker på plads indtil lukketid.